Få den mest effektive GPS-sporing til værktøj

Med GPS-sporing til værktøj fra Keatech har I til enhver tid styr på jeres vigtigste redskaber. GPS-tracking til værktøj gør det muligt for din virksomhed at arbejde endnu mere effektivt.
Prisindstilling af Keatech GPS-trackeren.

GPS-tracking af værktøj gør din virksomhed i stand til at arbejde endnu mere effektivt og sikkert. Med de små og praktiske Bluetooth low energy-tags fra Keatech på dit værktøj kan I til enhver tid se præcist, hvor jeres vigtigste arbejdsredskaber befinder sig.

Bluetooth-tagsne kommunikerer nemlig med GPS’erne i jeres biler. Det betyder, at når en GPS-enhed er tæt på et Bluetooth-tag, registrerer den det. På den måde bliver det synligt i Keatech Livekortet, hvor jeres værktøj er henne, og hvem der senest har brugt det.

Det er nemt at arbejde med værktøjstrackere fra Keatech: Sæt de små Keatech Livetags på el-tavler, fræsere, stiger eller andet let materiel og få præcis tracking af værktøjets placering på et overskueligt livekort.

Test gratis i 30 dage

Hvordan sporer en GPS værktøjs tracker?

GPS-sporing af værktøj fungerer på mange måder som eksempelvis tracking af biler:

GPS-tracking af værktøj fungerer først og fremmest ved at montere et Keatech Bluetooth-tag på dit værktøj og Keatech GPS-enheder i jeres biler.

Bluetooth-tagget på værktøjet sender derefter løbende information om sin position til den nærmeste GPS-enhed.

Derfor kan GPS-enheden registrere værktøjets præcise position og vise det på livekortet på din computer eller i Keatech-appen på din mobiltelefon.

Keatech Livetags er batteridrevne, vandtætte og blandt de mindste trackere til værktøj på markedet. De er super nemme at montere og passer perfekt til tracking af værktøj.

Læs Mere Om Gps-teknologi

De vigtigste funktioner ved GPS-tracking til værktøj

GPS-tracking af værktøj giver en række muligheder for at optimere hverdagen for din virksomhed og medarbejdere. Her er fem af de vigtigste grunde til at indføre tracking af værktøj:

Få bedre styr på værktøjet

Med GPS-tracking af værktøj har I til enhver tid styr på værktøjet, og I kan reducere tiden og omkostningerne, som I ellers ville bruge på at lede efter værktøj.

Få bedre overblik over værktøj

GPS-sporing af værktøj giver jer mulighed for at se, hvilken byggeplads eller bil værktøj ligger i, og I kan også se, hvilken montør senest har brugt værktøjet.

Få bedre sikkerhed og mindre tyveri

GPS-tracking af værktøj kan hjælpe med at forbedre sikkerheden omkring din virksomheds arbejdsredskaber. I kan overvåge værktøjet og sikre, at det ikke bliver stjålet eller brugt mod reglerne.

Få bedre vedligeholdelse af værktøj

Især med avancerede arbejdsredskaber kan det være en fordel at se, hvornår det er tid for det årlige eftersyn af værktøjet. Det kan tracking af værktøj også klare for jer.

Få bedre planlægning

Ved at have adgang til live-informationer om, hvor værktøjet er, kan dit team til enhver tid planlægge arbejdet mere effektivt. Tracking af værktøj gør det nemmere at undgå forsinkelser og ekstra omkostninger samt at levere dokumentation for jeres arbejde.

Test gratis i 30 dage

Hvad er fordelene ved at købe GPS-tracking til værktøj fra Keatech?

Vil du have markedets nemmeste og mest effektive GPS-tracking til værktøj? Så skal du vælge Keatech:

Nem GPS-tracking af værktøj

Keatech er markedets nemmeste system til GPS-baseret flådestyring. Det gælder også GPS-sporing af værktøj. Vores Bluetooth-tags til værktøj er supernemme at montere, og det er samme er vores GPS-trackere til biler. I kan gøre det selv eller få os til at hjælpe jer.

Simpel integration med jeres systemer

Vælger I Keatech til GPS-sporing af værktøj, får I et af markedets mest brugervenlige GPS-baserede flådestyringssystemer, som nemt kan integreres med jeres andre systemer. Vi hjælper selvfølgelig med at sætte integrationen op, og vi går ikke ud af døren, før det hele spiller. Se Keatechs integrationer.

Overskuelige priser

Vores Bluetooth-livetags til værktøjssporing koster 150 kr. stykket. Adgang til værktøjsmodul koster 699 kr./md, uanset hvor mange Bluetooth-tags I har. Alle vores andre GPS-enheder koster 81 kr. eller 51 kr./md.

Ingen binding

Der er ingen abonnementsbinding på Keatechs produkter, og du kan teste vores system gratis i 30 dage.

Bedste kundeservice og support

Vores Trustpilot-rating er i top, og det er noget, vi er stolte af. Hele Keatech-teamet gør alt for at levere præcist den service og support, din virksomhed har brug for. Det vil du opleve, hvis du vælger GPS-sporing af værktøj hos Keatech.

Oftest stillede spørgsmål

Hvordan lærer jeg at bruge systemet?

Keatech er så let at bruge, at de fleste sagtens kan finde ud af det selv. Men hvis det ikke giver sig selv, når du logger ind på Keatech, står vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Du har også mulighed for at chatte med os live 8-16 mandag til fredag, hvor vi besvare alle dine spørgsmål. Og så er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os på telefonen.

Koster det virkelig kun 81 kr. per GPS?

GPS-enheder af typerne GB100, GV75 og G717 koster kun 81 kr. per GPS enhed ekskl. moms. GL505 koster dog 695 ekskl. moms som engangsbetaling. Det skyldes, at denne model typisk ikke kan genanvendes efter endt brug. Derfor køber du denne type enhed, mens du lejer de andre. Se mere om vores priser.

Er alle funktioner inkluderet i prisen?

Ja. Vi har ikke ekstra tilkøb. Med et abonnement får du alle vores funktioner med i prisen.

Kan jeg få lov at teste en GPS gratis?

Ja, du har mulighed for at teste Keatech i 30 dage helt gratis og uden risiko. Du har mulighed for at teste vores platform med en enkelt GPS-enhed. Du kan vælge mellem typerne GB100, GV75 og G717. Se mere her.

Hvad koster integration til mit ERP eller sagsstyring?

Integrationen mellem Keatech og jeres ERP eller sagsstyringsprogram koster ikke ekstra, hvis vi allerede understøtter integrationen. Se eksisterende integrationer her.

Hvis du har brug for hjælp, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi slipper jer ikke, før integrationen fungerer.

Desuden har vi et åbent API på api.keatech.com, der også er med i prisen.

Hvordan monterer jeg GPS-enheden?

Vores GPS-enheder er ret enkle at montere.

  • GB100 monteres direkte på bilens batteri.
  • G717 monteres direkte i cigarstikket.
  • GL505 sættes på med fire skruer.
  • GV75 monteres typisk af en montør.
  • Livetags monteres direkte på værktøjet.

Se eventuelt vores artikel om montering her.

Har du andre spørgsmål?

Kontakt os på vores support telefon eller skriv til os.

Kontakt os.