Integration: Minuba

Her får du start og stop ind på dine sager i Minuba.

Opsæt integrationen

Når du har modtaget dit nye IME-nummer, er du klar til at registrere enheden i Keatech Live.

1. Log in i Minuba
    2. Klik på tandhjulet
    3. Gå til Administration
    4. Gå til Flådestyring og her skal du aktivere Keatech
    5. Klik på tandhjulet igen og gå til Brugere.
    6. Her skal du på listen finde en Administratorbruger og klikker på denne
    7. Gå nu ned til Udvidede indstillinger og klik på knappen Vis avancerede indstillinger
    8. Her finder du en API-nøgle, som du skal sende til os.

INFORMATION: Send API-nøglen til support@keatech.com.

Når vi har modtaget API nøglen, så opsætter vi integrationen - og giver dig besked på mail eller telefon, når dette er udført.

Når integrationen er opsat, skal du koble medarbejdere og biler sammen.

1. Klik på tandhjulet i Minuba
    2. Gå til Administration
    3. Klik på Flådestyring
    4. Under Brugere skal du under Køretøj vælge det køretøj, som bilen er koblet sammen med i Keatech Live. Du finder IMEI-nummeret i opsætningen i Keatech Live.

Find IMEI-nummert i Keatech Live

1. Gå ind på Keatech Live og tryk på Opsætning øverst i menubaren

Group 1 (2)
    2. Vælg det Køretøj, som du ønsker at finde dig IMEI-nummer på. Nummeret står angivet under kolonnen IMEI.

Group 4

Når dette er opsat, så kan du se dine start- og stoppeture i Minuba.