Hvilken hjælp har du brug for ?
Keatech Guide
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Integration: Ordrestyring.

Her får du start og stop ind på dine sager i Ordrestyring. Det vil sige, at du nu kan se hvor, langt tid bilen har holdt parkeret på adressen, og hvor mange km den har kørt.

Det vil hjælpe dig til at se, om der er afvigelser på de timer medarbejderen har registreret på opgaven, og den tid bilen har holdt parkeret.

Man kan også bruge det til, hvis en kunde har sendt en indsigelse ind vedrørende en faktura, hvor kunden mener, at I kun var der i to timer, men fakturaen lød på fire timer. Så kan I hurtigt finde opgaven inde i Ordrestyring og se, om kunden har ret eller ej.

Du har også mulighed for at se bilerne på Keatech Live inde i Ordrestyring, som på billedet nedenfor. Så slipper du for at skulle skifte browser og du kan i stedet sidde inde i Ordrestyring og disponerer over dine biler.

Hvis noget akut opstår, kan du derfor hurtigt se, hvilken medarbejder der er ledig og tættest på kunden og oprette opgaven til ham med det samme.

Processen for udveksling af kørte ture til Ordrestyring er som følger.

I ordrestyring skal du gå til "Markedspladsen" og installere programmet Keatech. Når dette er gjort vil du få vist en API nøgle. Denne nøgle skal du så sende til support@keatech.com. Når dette er gjort, sætter vi integrationen op, og du er klar til at gå videre til næste trin.

Vi synkroniserer med Ordrestyring en gang i timen.

For at koble en medarbejder i Ordrestyring sammen med systemet, så skal du gøre følgende: 

  1. Tryk på "medarbejdere" i Ordrestyring. 
  2. Vælg den pågældende medarbejder. 
  3. For at kunne koble en bil sammen i systemerne, er det VIGTIGT, at bilen er registeret med registreringsnummer. 
  4. Under "bil" vælges det Keatech IMEI nummer, som den pågældende medarbejder kører i. IMEI nummeret kan findes som vist på billedet nedenfor inde i "opsætning" i Keatech Live. 


I Ordrestyring er det også muligt at gå ind på en pågældende sag og sammenholde registeret timer på sagen med de faktuelle timer, som bilen har været på den pågældende adresse. For at finde dette gøres følgende: 

  1. Tryk på "ordrer" i Ordrestyring. 
  2. Tryk på den pågældende sag. 
  3. Under "timer" trykkes på det lille grønne ikon med et +. '

  1. Herefter får I ordrelinjen frem. I enden af denne linje vises der nu et GPS-signal. 

  2. Herefter får i turrapporten for den pågældende ordre, så de registeret timer kan sammenholdes med de faktuelle timer og dermed kan fejl hurtig fjernes, inden de når kunden. 

Ordrestyring APP

Inde i Ordrestyrings APP kan man også se sine timer - men kan også se den GPS data, som er lageret i systemet. Så kan folkene i marken nemt holde styr på timerne.