Få den bedste og mest avancerede GPS-tracker til din bil

Med den rigtige GPS-tracker til dine biler kan du optimere virksomhedens flådestyring markant og forbedre bundlinjen.
Fleet Card illustration
Kategorier Card

GPS-sporing af biler er på mange måder det perfekte redskab til virksomheder, som ønsker at optimere deres flådestyring.

Med de rigtige bil-sporing-GPS’er kan virksomheder holde styr på deres køretøjer og chauffører i realtid, overvåge køremønstre, planlægge ruter og reducere brændstofforbrug.

Men hvordan fungerer GPS-sporing af biler, og hvordan vælger du de bedste GPS-trackere til din virksomhed? Det kan du læse om her.

Hvordan fungerer bil GPS-sporing?

Selvom en GPS til bilsporing er lille, kan den indsamle mange værdifulde informationer om din virksomheds biler. Læs her, hvordan GPS-sporing af biler fungerer.
GPS-tracker i bilen Illustration

GPS-tracker i bilen

GPS-sporing af biler fungerer ved, at dine biler og maskiner får monteret en GPS-enhed. En bil-sporing-GPS indsamler konstant informationer, blandt andet om deres placering og kørehastighed. Via mobilnetværk sendes informationerne til en server, hvor de bliver behandlet og gemt.

GPS-modtager Illustration

GPS-modtager

En GPS-modtager modtager signalerne fra bil-sporing-GPS’erne og beregner bilernes position. Med Keatechs flådestyringssystem får du et simpelt softwareprogram til din computer (eller app til din smartphone), der viser dig alle de informationer om din flåde, du har brug for. Blandt andet ved hjælp af et smart livekort.

Oplysninger i realtid Illustration

Oplysninger i realtid

Når GPS-sporing i biler sender data til serveren, kan dataene anvendes til at tracke bilens placering og bevægelser i realtid. Derfor kan virksomheder holde endnu bedre styr på deres flåde af køretøjer og optimere, hvordan de bruges.

Vigtigste funktioner ved bil-gps-sporing

Der er flere vigtige funktioner ved GPS-sporing af biler:

Tracking real id

Med GPS-sporing af biler kan virksomheder følge køretøjer i realtid og få øjeblikkelige opdateringer om placering og status. Det giver mulighed for at planlægge ruter og optimere kørsel og spare tid og omkostninger.

Geofencing

Med virtuelle grænser på kortet kan virksomheder blive advaret, hvis deres køretøjer bevæger sig uden for. Dette afhjælper ureglementeret brug af bilerne, tyveri og reducerer risikoen for tab eller skader.

Kørselsanalyse

GPS-sporingssystemet indsamler data om kørselsadfærd, såsom hastighed, bremsning og acceleration. Dette kan hjælpe virksomheder med at opdage ineffektiv kørsel og træne chauffører i at køre mere effektivt og sikkert.

Vedligeholdelsesplanlægning

GPS-sporing af biler hjælper virksomheder med at planlægge vedligeholdelse af deres køretøjer ved at give besked om serviceeftersyn og inspektioner baseret på kilometerstand og brugstid.

Rapporter og analyser

GPS-sporing til biler kan automatisk lave de kørerapporter, som virksomhedens medarbejdere ellers skulle bruge tid på.

Hvad er fordelene ved at købe GPS-sporing til biler fra Keatech?

Med Keatech får du Danmarks mest brugervenlige og effektive GPS-sporing af biler. 
Keatechs flådestyringssystem til biler har alle de funktioner, din virksomhed har brug for. Vi sætter en ære i at skabe den bedst mulige kundeoplevelse for vores brugere med grundig og tilgængelig kundesupport, simpel prispolitik og abonnementer uden binding. Over 1.000 danske virksomheder har allerede valgt Keatech, og vores Trustpilot er i top. Vores flådestyringssystem er den bedste løsning, du kan købe.

Det er let at montere vores GPS-enheder i dine biler, maskiner og trailere

Se priser
Fleet Card illustration

Fordelene ved at købe GPS-sporing til biler fra Keatech er blandt andet:

GPS-sporing til biler, værktøj, maskiner

Du får Danmarks bedste professionelle GPS-tracking og flådestyring til biler, maskiner, værktøj og trailere.

Prisvenlig GPS-sporing af biler

Vores priser er fair og simple. Alle enheder koster 81 kroner om måneden, og der er ingen binding, skjulte gebyrer eller omkostninger til kontooprettelse.P

Den bedste GPS-tracker til dine biler

Hos Keatech har vi fire forskellige GPS-trackere, du kan vælge mellem, så du kan få den helt rigtige enhed til dine biler. Keatech har GPS-trackere, som eksempelvis passer særligt godt til Varebiler, lastbiler, entreprenørmaskiner, og trailere.

Simpel GPS-sporing til biler

Keatechs system er supernemt at bruge for alle virksomhedens medarbejdere. Og vi går ikke ud af døren, før det spiller hos jer.

Integrering med andre systemer

Keatechs system kan integreres med alle jeres andre programmer såsom E-Komplett, Minuba, EG One og Project44. Vi sætter integration op uden ekstra omkostninger!

Præcis placering og statusopdateringer

Keatechs GPS-sporingssystem giver dig præcis information om hvor dine køretøjer befinder sig, samt opdateringer om køretøjets status som fx om det er tændt eller slukket.

Fleksible trackingmuligheder

Du kan følge med i dine køretøjer i realtid, eller se en oversigt over deres bevægelser over en længere periode. Det giver dig mulighed for at optimere ruter og planlægge din flåde mere effektivt.

Alarmfunktioner

Keatechs GPS-sporingssystem kan give dig besked om køretøjets status via en app på din telefon eller e-mail. Du kan opsætte alarmer for fx hvis en bil kører ud af et bestemt geografisk område, eller hvis der er en unormal bevægelse eller acceleration.

Læs mere om Keatechs funktioner

Oftest stillede spørgsmål

Hvordan lærer jeg at bruge systemet?

Keatech er så let at bruge, at de fleste sagtens kan finde ud af det selv. Men hvis det ikke giver sig selv, når du logger ind på Keatech, står vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Du har også mulighed for at chatte med os live 8-16 mandag til fredag, hvor vi besvare alle dine spørgsmål. Og så er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os på telefonen.

Koster det virkelig kun 81 kr. per GPS?

GPS-enheder af typerne GB100, GV75 og G717 koster kun 81 kr. per GPS enhed ekskl. moms. GL505 koster dog 695 ekskl. moms som engangsbetaling. Det skyldes, at denne model typisk ikke kan genanvendes efter endt brug. Derfor køber du denne type enhed, mens du lejer de andre. Se mere om vores priser.

Er alle funktioner inkluderet i prisen?

Ja. Vi har ikke ekstra tilkøb. Med et abonnement får du alle vores funktioner med i prisen.

Kan jeg få lov at teste en GPS gratis?

Ja, du har mulighed for at teste Keatech i 30 dage helt gratis og uden risiko. Du har mulighed for at teste vores platform med en enkelt GPS-enhed. Du kan vælge mellem typerne GB100, GV75 og G717. Se mere her.

Hvad koster integration til mit ERP eller sagsstyring?

Integrationen mellem Keatech og jeres ERP eller sagsstyringsprogram koster ikke ekstra, hvis vi allerede understøtter integrationen. Se eksisterende integrationer her.

Hvis du har brug for hjælp, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi slipper jer ikke, før integrationen fungerer.

Desuden har vi et åbent API på api.keatech.com, der også er med i prisen.

Hvordan monterer jeg GPS-enheden?

Vores GPS-enheder er ret enkle at montere.

  • GB100 monteres direkte på bilens batteri.
  • G717 monteres direkte i cigarstikket.
  • GL505 sættes på med fire skruer.
  • GV75 monteres typisk af en montør.
  • Livetags monteres direkte på værktøjet.

Se eventuelt vores artikel om montering her.

Har du andre spørgsmål?

Kontakt os på vores support telefon eller skriv til os.

Kontakt os.