GPS-tracker til  
virksomhedens firmabiler

Med den rigtige og bedste GPS-sporing til din virksomheds biler kan du optimere virksomhedens flådestyring markant og forbedre bundlinjen.
Fleet Card illustration
Kategorier Card
Fordele

Nem og effektive GPS-sporing af biler

Med GPS-sporing af biler kan virksomheder holde styr på deres køretøjer og chauffører i realtid, overvåge køremønstre, planlægge ruter og reducere brændstofforbrug. Vælg den bedste GPS-trackere til din virksomhed og få styr på dine biler
GPS-tracker i bilen Illustration

Tracking i realtid

Med GPS-sporing af biler kan virksomheder følge køretøjer i realtid og få øjeblikkelige opdateringer om placering og status. Det giver mulighed for at planlægge ruter og optimere kørsel og spare tid og omkostninger.

Real Time Tracking Illustration

Kørselsanalyse

GPS-sporingssystemet indsamler data om kørselsadfærd, såsom hastighed, bremsning og acceleration. Dette kan hjælpe virksomheder med at opdage ineffektiv kørsel og træne chauffører i at køre mere effektivt og sikkert.

Security Feature Illustration

Servicestyring

GPS-sporing af biler hjælper virksomheder med at planlægge vedligeholdelse af deres køretøjer ved at give besked om serviceeftersyn og inspektioner baseret på kilometerstand og brugstid.

GPS-modtager Illustration

Geofencing

Med virtuelle grænser på kortet kan virksomheder blive advaret, hvis deres køretøjer bevæger sig uden for. Dette afhjælper ureglementeret brug af bilerne, tyveri og reducerer risikoen for tab eller skader.

Reporting Illustration in Keatech

Rapporter og analyser

GPS-sporing til biler kan automatisk lave de kørerapporter, som virksomhedens medarbejdere ellers skulle bruge tid på.

Illustration showing Keatech Integrations

Integration

Keatechs system kan integreres med alle jeres andre programmer såsom E-Komplett, Minuba, EG One og Project44. Vi sætter integration op uden ekstra omkostninger!

Hvad er fordelene ved at købe GPS-sporing til biler fra Keatech?

Med Keatech får du Danmarks mest brugervenlige og effektive GPS-sporing af biler. 
Keatechs flådestyringssystem til biler har alle de funktioner, din virksomhed har brug for. Vi sætter en ære i at skabe den bedst mulige kundeoplevelse for vores brugere med grundig og tilgængelig kundesupport, simpel prispolitik og abonnementer uden binding. Over 1.000 danske virksomheder har allerede valgt Keatech, og vores Trustpilot er i top. Vores flådestyringssystem er den bedste løsning, du kan købe.

GPS-tracking giver indsigt til ar træffe bedre beslutninger!

Kom i gang nu
Fleet Card illustration

Oftest stillede spørgsmål

Hvad er GPS til firmabiler?

GPS-sporing til firmabiler, også kendt som flådestyring, til at overvåge, spore og administrere køretøjer, der anvendes i erhvervsmæssigsammenhæng. GPS tracking til biler gør det muligt for virksomheder at forbedreeffektiviteten, reducere omkostninger, øge sikkerheden og beskytte deresaktiver, hvilket er særligt vigtigt for virksomheder med en større flåde af køretøjer.

Hvordan fungerer GPS til firmabiler?

GPS-enheder installeres typisk i firmabiler og sender løbende data om køretøjets placering, hastighed og anden relevant information til en central server. Har du GPS-enheder fra Keatech, kan du se disse data via vores softwareplatform eller mobilapp.

Hvordan kan GPS-sporing forhindre tyveri af firmabiler?

GPS-sporingssystemer giver realtidslokalisering af firmabiler. Hvis en bil bliver stjålet med vores GPS-enhed installeret, kan dufølge bilens placering i vores flådestyringssoftware, Keatech Live.

Kan GPS-sporing bruges i forskellige typer af biler?

Ja, GPS-sporing kan bruges i forskellige typer af firmabiler, herunder personbiler, varevogne, lastbiler, og specialkøretøjer hvilket gør det velegnet til forskellige brancher og virksomhedsstørrelser.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på vores support telefon eller skriv til os.

Kontakt os