Integrationer til Keatech

Vi har slået os sammen med de bedste i branchen. Derfor fungerer Keatech ikke kun som selvstændig platform – men også med de værktøjer, som du bruger i forvejen.
Integrationer

Vi samarbejder med de værktøjer, som du allerede bruger

Det betyder, at ud over adgang til Keatech LIVE, så har dine økonomifolk altid adgang til opdaterede oplysninger i det sags- og økonomisystem i dagligt bruger. Det er smart og uden ekstra omkostninger.
E-KOMPLET Logo
ORDRESTYRING Logo
PLECTO Logo
EG-ONE Logo
Microbizz Logo
minuba logo

Ordrestyring

Her får du start og stop ind på dine sager i Ordrestyring. Det vil sige, at du nu kan se hvor, langt tid bilen har holdt parkeret på adressen, og hvor mange km den har kørt. Det vil hjælpe dig til at se, om der er afvigelser på de timer medarbejderen har registreret på opgaven, og den tid bilen har holdt parkeret. Man kan også bruge det til, hvis en kunde har sendt en indsigelse ind vedr. en faktura, hvor kunden mener, at I kun var der i to timer, men fakturaen lød på 4 timer. Så kan I hurtigt finde opgaven inde i Ordrestyring og se, om kunden har ret eller ej. Du har også mulighed for at se bilerne på Keatech Live inde i Ordrestyring. Så slipper du for at skulle skifte browser og du kan i stedet sidde inde i Ordrestyring og disponerer over dine biler. Hvis noget akut opstår, kan du derfor hurtigt se, hvilken medarbejder der er ledig og tættest på kunden og oprette opgaven til ham med det samme.

E-Komplet

Med integrationen mellem Keatech og E-komplet har du mulighed for at se dine biler på Keatech Live inde i E-komplet. Så slipper du for at skifte browser, og du kan i stedet sidde inde i E-komplet og disponere over dine biler. Hvis noget akut opstår, kan du derfor hurtigt se, hvilken medarbejder der er ledig og tættest på kunden og oprette opgaven til ham med det samme.

Minuba

Her får du start og stop ind på dine sager i Minuba. Det vil sige at du nu kan se hvor langt tid bilen har holdt parkeret på adressen og hvor mange km den har kørt. Det vil hjælpe dig til at se om der er afvigelser på de timer medarbejderen har registreret på opgaven og den tid bilen har holdt parkeret. Man kan også bruge det til, hvis en kunde har sendt en indsigelse ind vedr. en faktura, hvor kunden mener, at i kun var der i to timer men fakturaen lød på 4 timer. Så kan i hurtigt finde opgaven inde i Minuba og se om kunden har ret eller ej.

Expandit

Her får du start og stop ind på dine sager i Expandit. Det vil sige at du nu kan se hvor langt tid bilen har holdt parkeret på adressen og hvor mange km den har kørt. Det vil hjælpe dig til at se om der er afvigelser på de timer medarbejderen har registreret på opgaven og den tid bilen har holdt parkeret. Man kan også bruge det til, hvis en kunde har sendt en indsigelse ind vedr. en faktura, hvor kunden mener, at i kun var der i to timer men fakturaen lød på 4 timer. Så kan i hurtigt finde opgaven inde i Expandit og se om kunden har ret eller ej.

EG One

Her har du mulighed for at se bilerne fra Keatech Live direkte i EG One. Så slipper du for at skulle skifte browser og nu i stedet kan sidde inde i EG ONE og disponerer over dine biler. Hvis noget akut opstår, kan du derfor hurtigt se, hvilken medarbejder der er ledig og tættest på kunden og oprette opgaven til ham med det samme.

Zenegy

Med en Keatech GPS som sættes i din bil, registreres nu alle turer der køres, og du kan nu nemt i Zenegy app swipe til højre på de ture som du skal have godtgørelse for. Slut med manuelle og glemte registreringer af kørsel, samt aflevering af udskrifter til lønbogholderiet.

Project 44

Hvis du har Keatech monteret i dine trækkere og/eller trailere, kan der sendes data til projekt44.

E-Regnskab

Digitalt bogføringssystem til håndtering af sager, tilbud, lager, løn, e-Faktura, regnskab og mobilbilag.

Intempus

Få præcis timeregistrering uden afvigelser. Keatech integrationen til Intempus giver det fulde overblik over medarbejdere og sikrer at timerne på dine sager er registreret korrekt·