Tyverisikring med GPS hos Keatech

Med Keatech kan din virksomhed sikre jeres køretøjer og maskiner mod tyveri. Se her hvordan tyverisikring med GPS fungerer.
Overspeed Card

Som et af markedets førende GPS-baserede flådestyringssystemer kan Keatech få jeres arbejde til at køre endnu mere effektivt.

Men Keatech kan også sikre din virksomhed mod tyveri. Her på siden kan du blive klogere på, hvordan tyverisikring med GPS fungerer hos Keatech.

Hvordan fungerer tyverisikring med GPS hos Keatech?

Tyverisikring med GPS fungerer sådan, at en GPS-enhed er placeret i det køretøj, maskine eller værktøj, I ønsker at beskytte mod tyveri.

GPS-enheden sender løbende signaler til din computer eller Keatech appen på din smartphone. På den måde kan du og dine kolleger holde øje med, hvor jeres køretøjer og arbejdsredskaber befinder sig, og hvis de bevæger sig uden for et foruddefineret område, vil I modtage en advarsel.

Hvis noget bliver stjålet, kan GPS-enheden bruges til at spore genstandens bevægelser og hjælpe jer og eventuelt politiet med at finde den. Tyverisikring med GPS kan således både forhindre tyveri og hjælpe jer med at få udstyret tilbage igen. Tyverisikring med GPS er også et godt værn imod, at nogen skulle blive fristet til at bruge arbejdsredskaber uregelmæssigt. 

Funktioner at overveje, når du vælger en GPS-baseret anti-tyveriløsning

Software med tyverisikring Illustration

Software med tyverisikring

Tyverisikring med GPS er bygget på software, hvor du ved hjælp af GPS-koordinater kan optegne et virtuelt hegn omkring et geografisk område, som dine ejendele ikke må forlade. Denne funktion kaldes for ‘geofencing’ og skal indgå i jeres anti-tyveriløsning.

GPS-modtager Illustration

Alsidige GPS-enheder

I har brug for et udvalg af GPS-enheder, som er robuste og nemme at montere på alle slags køretøjer og redskaber. GPS-enhederne skal også sende præcise signaler, selvom de bliver fjernet fra det optegnede område.Smart app: Det skal være muligt at tilgå jeres flådestyringssystem via app på smartphone, så I kan modtage alarmer, selvom I er på farten.

Oplysninger i realtid Illustration

Omfattende dokumentation

Når GPS-sporing i biler sender data til serveren, kan dataene anvendes til at tracke bilens placering og bevægelser i realtid. Derfor kan virksomheder holde endnu bedre styr på deres flåde af køretøjer og optimere, hvordan de bruges.

Oplysninger i realtid Illustration

Oplysninger i realtid

Når GPS-sporing i biler sender data til serveren, kan dataene anvendes til at tracke bilens placering og bevægelser i realtid. Derfor kan virksomheder holde endnu bedre styr på deres flåde af køretøjer og optimere, hvordan de bruges.

Oplysninger i realtid Illustration

Bedste kundeservice og support

Vores Trustpilot-rating er i top, og det er noget, vi er stolte af. For hele Keatech-teamet betyder det ekstremt meget at levere præcist den service og support, din virksomhed har brug for. Det vil du opleve, hvis du vælger tyverisikring med GPS hos Keatech.

Hvad er fordelene ved at købe en GPS anti-tyveri tjeneste fra Keatech?

Lock Icon

Effektiv sikring mod tyveri

Keatechs system har alle de rigtige funktioner til at lave tyverisikring med GPS. Inklusiv geofencing. Med Keatech bliver du alarmeret med en besked i dit flådestyringssystem og på din smartphone, hvis dit køretøj eller værktøj med forlader sit område.

Integration Icon

Simpel integration med jeres systemer

 Vælger I Keatech, får I markedets mest brugervenlige GPS-baserede flådestyringssystem, som nemt kan integreres med jeres øvrige systemer. Vi hjælper selvfølgelig med at sætte integrationen op, og vi går ikke ud af døren, før det hele spiller. Se Keatechs integrationer.

Euro ikon

Overskuelige priser

Keatech kører med en simpel og gennemskuelig prisstruktur. Alle vores GPS-enheder koster 81 kr. eller 51 kr./md. Vores livetags til værktøjssporing koster 150 kr. stykket, og adgang til værktøjsmodul koster 699 kr./md uanset antal tags.

Computer ikon

Ingen binding

Der er ingen abonnementsbinding på Keatechs produkter, og du kan teste vores system gratis i 30 dage. Prøv tyverisikring med GPS hos Keatech og se, om det er noget for din virksomhed, uden det koster en krone.

Bedste kundeservice og support

Vores Trustpilot-rating er i top, og det er noget, vi er stolte af. For hele Keatech-teamet betyder det ekstremt meget at levere præcist den service og support, din virksomhed har brug for. Det vil du opleve, hvis du vælger tyverisikring med GPS hos Keatech.

Bestil et tilbud

Oftest stillede spørgsmål

Hvordan lærer jeg at bruge systemet?

Keatech er så let at bruge, at de fleste sagtens kan finde ud af det selv. Men hvis det ikke giver sig selv, når du logger ind på Keatech, står vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Du har også mulighed for at chatte med os live 8-16 mandag til fredag, hvor vi besvare alle dine spørgsmål. Og så er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os på telefonen.

Koster det virkelig kun 81 kr. per GPS?

GPS-enheder af typerne GB130MG, GV57MG og G717 koster kun 81 kr. per GPS enhed ekskl. moms. GL530 koster dog 695 ekskl. moms som engangsbetaling. Det skyldes, at denne model typisk ikke kan genanvendes efter endt brug. Derfor køber du denne type enhed, mens du lejer de andre. Se mere om vores priser.

Er alle funktioner inkluderet i prisen?

Ja. Vi har ikke ekstra tilkøb. Med et abonnement får du alle vores funktioner med i prisen.

Kan jeg få lov at teste en GPS gratis?

Ja, du har mulighed for at teste Keatech i 30 dage helt gratis og uden risiko. Du har mulighed for at teste vores platform med en enkelt GPS-enhed. Du kan vælge mellem typerne GB100, GV75 og G717. Se mere her.

Hvad koster integration til mit ERP eller sagsstyring?

Integrationen mellem Keatech og jeres ERP eller sagsstyringsprogram koster ikke ekstra, hvis vi allerede understøtter integrationen. Se eksisterende integrationer her.

Hvis du har brug for hjælp, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi slipper jer ikke, før integrationen fungerer.

Desuden har vi et åbent API på api.keatech.com, der også er med i prisen.

Hvordan monterer jeg GPS-enheden?

Vores GPS-enheder er ret enkle at montere.

  • GB100 monteres direkte på bilens batteri.
  • G717 monteres direkte i cigarstikket.
  • GL505 sættes på med fire skruer.
  • GV75 monteres typisk af en montør.
  • Livetags monteres direkte på værktøjet.

Se eventuelt vores artikel om montering her.

Har du spørgsmål?

Skriv til os på enten mail eller telefon. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Kontakt os